Kako da podesim ili otkažem program s odgodom na mašini za pranje veša Beko?
Hvala vam na povratnim informacijama.
Ovaj proizvod ste upravo dodali Vašoj listi želja
Upravo ste uklonili ovaj proizvod iz Vaše liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Jeste li sigurni da želite očistiti Vašu listu želja
Nastaviti
Možete porediti samo proizvode iz iste kategorije.
Upravo ste dodali stavku za poređenje. Samo naprijed!
Stavka je uklonjena sa vaše liste za poređenje.
Vaša lista za poređenje je puna!
Na listi se nalazi samo 1 proizvod. Dodajte još za poređenje.

Kako da podesim ili otkažem program s odgodom na mašini za pranje veša Beko?

Ako želite da se vaš ciklus sušenja završi kasnije, možete odgoditi početak ili namjestiti vrijeme završetka odabranog programa (u zavisnosti od modela vašeg uređaja). Ovo je posebno korisno ako je tarifa struje ili vode niža tokom određenih dijelova dana.

 

Za podešavanje programa s odgodom napunite svoju mašinu za sušenje veša i odaberite program uz dodatne funkcije koje vam trebaju. Pritisnite tipku End Duration/End Time (Vrijeme završetka) (koja god je dostupna na vašem kontrolnom panelu). Sada možete podesiti kada želite da se proces sušenja završi i pokrenuti svoju mašinu za sušenje veša kao i obično. Možete otkazati funkciju odgađanja tako što ćete uređaj isključiti i uključiti ponovo.

 

Za Beko mašine za sušenje veša koje imaju tipke Delayed Start (Odgoda početka) na svojim panelima, možete podesiti odgodu početka programa. Napunite svoju mašinu za sušenje veša i odaberite program i dodatne funkcije kao i obično. Podesite vrijeme pokretanja pristiskajući tipku Delayed Start (ili tipke Delayed Start + ili - , ako su dostupne). Sada možete pokrenuti svoju mašinu za sušenje veša. Ako želite otkazati odbrojavanje i započeti sušenje odmah, pritisnite dugme za pokretanje i smanjujte preostalo vrijeme dok ne dođe do 0. Ponovni pristisak na dugme za pokretanje pokrenuće program kao i obično.

 

Ako panel ima tipku Time Delay (Vrijeme odgode) sa brojevima 3, 6 i 9, to znači da možete podesiti kada želite da proces sušenja započne. Jednim pritiskom na tipku birate odgodu na 3 sata. Ako istu tipku pritisnete ponovo, odabrali ste odgodu na 6 sati. Ako ju pritisnete još jednom, program će započeti za 9 sati. Ako pritisnete tipku Time Delay još jednom, funkcija odgode će biti otkazana. Nakon odabranog vremena odgode možete pritisnuti dugme za pokretanje i program će započeti nakon podešene odgode.

 

Ako gore navedeni opisi ne rade na vašoj mašini za pranje veša, pogledajte uputstvo za upotrebu. Ako ne možete pronaći uputstvo, preuzmite ga ovdje koristeći broj modela vašeg proizvoda.

 

 Više savjeta potražite u našem vodiču o programima i funkcijama mašine za sušenje veša Beko.