Hvala vam na povratnim informacijama.
Upravo ste dodali ovaj proizvod na listu želja.
Upravo ste uklonili ovaj proizvod sa liste želja.
Vaša lista želja je puna. Uklonite proizvode da dodate nove.

1 min pročitano

Šta trebam uraditi prije prvog korištenja pegle?

Šta trebam uraditi prije prvog korištenja pegle?
Šta trebam uraditi prije prvog korištenja pegle?

 

 

Prije nego što prvi put uključite peglu, postavite uložak za uklanjanje kamenca i očistite spremnik za vodu i rupice za paru. Normalno je da osjetite blagi miris ili da uočite bijele ostatke koji izlaze rupica na osnovnoj ploči tokom ovog postupka. 

 

 

 

Postavite uložak za uklanjanje kamenca.

 

Uklonite uložak za uklanjanje kamenca iz njegovog pakovanja. Držite ga potopljenog u vodi oko jedan minut da biste mu pojačali performanse. Dok ga postavljate, pegla treba biti isključena. Gurnite uložak u ležište.

 

Za više informacija o postavljanju uloška za uklanjanje kamence, pogledajte priručnik za korisnike. Ako ne možete pronaći priručnik, preuzmite ga ovdje navodeći broj modela svog proizvoda.  

 

 

 

Očistite spremnik za vodu i rupice za paru

 

Napunite spremnik vodom iz slavine do oznake MAX i uključite peglu. Pokrenite funkciju parnog peglanja i koristite je dok ne potrošite svu vodu. Uporno pritiskajte dugme za naglo izbacivanje pare tako da voda brže isparava. Tako ćete ukloniti sve ostatke koji su preostali iz proizvodnog procesa. Ponovite ovaj postupak dva puta i vaš uređaj će biti spreman za upotrebu.

 

 

Želite ipak razgovarati s nekim?