Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

1 min lezen

Hoe kan ik mijn droogkast op mijn wasmachine plaatsen?

Hoe kan ik mijn droogkast op mijn wasmachine plaatsen?
Hoe kan ik mijn droogkast op mijn wasmachine plaatsen?

 

 

Het plaatsen van de droogkast boven op de wasmachine is een geweldige manier om ruimte te besparen, maar uit veiligheidsoverwegingen is het belangrijk dat u het goed doet. Volg deze korte gids om problemen te vermijden.

 

 

 

Stap 01.

Koop een stapelkit

Eerst moet u een stapelkit aanschaffen. Er zijn merkspecifieke en universele kits, maar controleer altijd of de kit die u wilt kopen compatibel is met uw model wasmachine en droogkast.

 

 

 

Stap 02.

Monteer de stapelkit

 

Stapelkits worden vaak geleverd met losse onderdelen die u in elkaar moet zetten. Dit is meestal niet al te ingewikkeld.

 

Elke kit is iets anders, dus lees de instructies zorgvuldig door. Meestal hebt u een schroevendraaier nodig om de onderdelen in elkaar te zetten. 

 

Schroef de kit vervolgens op zijn plaats boven op de wasmachine. Zo ontstaat een stabiel platform voor de droogkast en wordt het gewicht van het toestel gelijkmatig verdeeld.

 

Zorg dat de stapelkit in de juiste richting op de wasmachine is geplaatst en dat alle bevestigingsschroeven zijn vastgedraaid.

 

 

 

Stap 03.

Plaats de droogkast op de stapelkit

 

Nu is het tijd om de droogkast op de stapelkit te tillen. Dat is inderdaad gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vergeet niet dat toestellen zwaar kunnen zijn. Zorg dus dat iemand u helpt om de droogkast veilig op te tillen.

 

De stapelkit bevat openingen waar u de poten van de droogkast in kunt plaatsen. Lijn deze zorgvuldig uit. U moet er ook voor zorgen dat de poten zodanig zijn afgesteld dat de droogkast niet kan wiebelen. De droogkast moet waterpas boven op de wasmachine staan. 

 

 

 

Stap 04.

Beveilig de toestellen

 

Als u de droogkast op zijn plaats hebt getild, kunt u alle overige bevestigingen vastschroeven. Controleer of beide toestellen stabiel zijn en niet wiebelen. Tot slot kunt u de gestapelde toestellen voorzichtig weer op hun plaats duwen.  

 

 

Wilt u liever iemand spreken?