Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Hoe kunnen we helpen?

Ik heb hulp nodig met

Selecteer een product Selecteer het probleem .
Hoe kunnen we helpen?
Ik heb hulp nodig met

Opnieuw beginnen

Veelgestelde vragen

Mijn Beko-droogkast piept vijf keer wanneer ik op een knop druk of aan de programmaselectieknop draai. Is dit normaal?

Dat betekent dat het kinderslot van de droogkast ingeschakeld is. 

U schakelt het kinderslot uit door tijdens het uitvoeren van een willekeurig programma de knop voor geluidsmelding/zoemer en de knop voor start/pauze/annuleren/eindtijd tegelijkertijd drie seconden lang ingedrukt te houden. De lampjes van de knoppen beginnen te knipperen als u dit doet. 

U kunt het slot ook uitschakelen door de programmaselectieknop in de stand Aan/Uit te zetten als het toestel niet in werking is. 

De procedure voor het in- of uitschakelen van het kinderslot kan per model verschillen. Als de hierboven beschreven procedures niet werken, raadpleeg dan de gebruikershandleiding. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.  

Hoe kan ik een vertraagde start instellen of annuleren op mijn Beko-droogkast?

Als u wilt dat de droogcyclus pas op een later tijdstip gereed is, kunt u de start uitstellen of een eindtijd instellen voor het geselecteerde programma (afhankelijk van het model van uw toestel). Dit is vooral handig als de kosten van elektriciteit of water op specifieke momenten van de dag lager zijn.

 

Als u een vertraagd programma wilt instellen, vult u de droogkast en selecteert u het programma en eventuele extra functies. Druk op de knop Eindduur/Eindtijd (optie verschilt per bedieningspaneel). U kunt nu instellen wanneer het droogproces gereed moet zijn. Start de droogkast op de gebruikelijke manier. U kunt de vertragingsfunctie annuleren door het toestel uit en weer in te schakelen.

 

Bij Beko-droogkasten met knoppen voor vertraagd starten op het bedieningspaneel kunt u instellen dat het programma later wordt gestart. Vul de droogkast en selecteer het programma en eventuele extra functies zoals gebruikelijk. Stel de begintijd in door op de knop Vertraagd starten te drukken (of op de knoppen Vertraagd starten + of -, indien beschikbaar). U kunt de droogkast nu starten. Als u het aftellen wilt annuleren en onmiddellijk wilt beginnen met drogen, drukt u op de startknop en verkort u de resterende tijd tot 0. Als u nogmaals op de startknop drukt, wordt het programma op de gebruikelijke manier gestart.

 

Als het bedieningspaneel een knop Uitgestelde start met de nummers 3, 6 en 9 bevat, kunt u instellen wanneer het droogproces moet beginnen. Er wordt een vertraging van 3 uur geselecteerd wanneer de knop één keer wordt ingedrukt. Als u nogmaals op dezelfde knop drukt, wordt een vertraging van 6 uur geselecteerd. En als u nogmaals op de knop drukt, begint het programma over 9 uur. Als u nog een keer op de knop Uitgestelde start drukt, wordt de vertragingsfunctie geannuleerd. 

Als u de vertragingstijd hebt geselecteerd, kunt u op Start drukken. Het programma begint dan na afloop van de ingestelde vertraging.

 

Ga voor meer informatie naar onze handleiding over de droogkastprogramma's en -functies van Beko.

Kan ik mijn droogkast installeren in de garage?

Droogkasten werken alleen goed in een goed geventileerde, stofvrije omgeving. We raden u dus niet aan om uw droogkast te installeren in de garage. 

Waar kan ik het serienummer van mijn droogkast vinden?

Elke Beko-droogkast heeft een uniek serienummer. Dit bevindt zich aan de binnenkant van het toestel, vlak bij de deur.

Artikelen

Wilt u liever iemand spreken?