De stroom van de koelkast is uitgevallen door een stroomstoring. Hoe zorg ik ervoor dat etenswaren tijdens een stroomstoring niet bederven?
Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

De stroom van de koelkast is uitgevallen door een stroomstoring. Hoe zorg ik ervoor dat etenswaren tijdens een stroomstoring niet bederven?

De beste manier om uw etenswaren tijdens een stroomstoring niet te laten bederven, is deze in de koelkast te laten liggen met de deuren gesloten.

 

Beko koelkasten kunnen etenswaren in geval van een stroomstoring 10 tot 18 uur in bevroren toestand kan bewaren. Dit is veel langer dan je met andere methoden zou kunnen bereiken, bijvoorbeeld door de etenswaren in koeltassen te stoppen. Open de deuren gedurende deze periode zo min mogelijk.  

 

Raadpleeg de gebruikershandleiding om te zien hoe lang de koelkast uw etenswaren in bevroren toestand kan bewaren. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.

 

Als de stroomstoring langer duurt dan de aangegeven tijd, vergeet dan niet dat u ontdooide etenswaren niet opnieuw mag invriezen.