Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Hoe kan ik een vertraagde start instellen of annuleren op mijn Beko-vaatwasmachine?

Als u wilt dat uw vaatwasmachine de cyclus op een later tijdstip afmaakt, kunt u de start uitstellen of een eindtijd instellen voor het geselecteerde programma (afhankelijk van het model van uw vaatwasmachine). Dit is vooral handig als de kosten van elektriciteit of water op specifieke momenten van de dag lager zijn.

Als u een vertraagd programma wilt instellen, vult u de vaatwasmachine en selecteert u het programma en eventuele extra functies. Druk op de knop Uitgestelde start om in te stellen wanneer het toestel moet starten. Sluit de deur van het toestel. Als de ingestelde tijd is verlopen, wordt het geselecteerde programma automatisch gestart. Wanneer de functie Uitgestelde start actief is, kunt u geen wijzigingen aanbrengen in het wasprogramma, de extra functies of de ingestelde tijd.

Als u de functie Uitgestelde start wilt annuleren, doet u de deur van de vaatwasmachine open en houdt u de knoppen voor programmaselectie/programma annuleren tegelijkertijd drie seconden ingedrukt. Sluit vervolgens de deur van het toestel en wacht tot het afvoerproces is voltooid.

Ga voor meer informatie naar onze handleiding over de vaatwasmachineprogramma's en -functies van Beko.