De stroom naar mijn vriezer is uitgevallen door een stroomstoring. Hoe zorg ik ervoor dat etenswaren tijdens een stroomstoring goed blijven?
Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

De stroom naar mijn vriezer is uitgevallen door een stroomstoring. Hoe zorg ik ervoor dat etenswaren tijdens een stroomstoring goed blijven?

De beste manier om etenswaren tijdens een stroomstoring niet te laten ontdooien, is deze in de vriezer te laten liggen met de deur gesloten. 

 

Beko vriezers kunnen etenswaren in geval van een stroomstoring tien tot achttien uur in bevroren toestand bewaren. Dit is veel langer dan je met andere methoden zou kunnen bereiken, bijvoorbeeld door de etenswaren in koeltassen te stoppen. Open de deuren gedurende deze periode zo min mogelijk.  

 

Raadpleeg de gebruikershandleiding om te zien hoe lang de vriezer uw etenswaren bevroren kan houden. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.

 

Als de stroomstoring langer duurt dan de aangegeven tijd, vergeet dan niet dat u ontdooide etenswaren niet opnieuw mag invriezen.