Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Hoe kan ik een programma met uitgestelde start op mijn Beko wasmachine instellen of annuleren?

Als u wilt dat de droogcyclus pas op een later tijdstip gereed is, kunt u de start uitstellen of een eindtijd instellen voor het geselecteerde programma (afhankelijk van het model van uw apparaat). Dit is vooral handig als de kosten van elektriciteit of water op specifieke momenten van de dag lager zijn.

Als u een vertraagd programma wilt instellen, laad dan de droogkast en selecteer het programma en eventuele extra functies. Druk op de knop Eindduur/Eindtijd (optie verschilt per bedieningspaneel). U kunt nu instellen wanneer het droogproces gereed moet zijn. Start de droogkast op de gebruikelijke manier. U kunt de vertragingsfunctie annuleren door het apparaat uit en weer in te schakelen.

Bij Beko droogkasts met knoppen voor vertraagd starten op het bedieningspaneel kunt u instellen dat het programma later wordt gestart. Laad de droogkast en selecteer het programma en eventuele extra functies zoals gebruikelijk. Stel de begintijd in door op de knop Vertraagd starten te drukken (of op de knoppen Vertraagd starten + of -, indien beschikbaar). U kunt de droogkast nu starten. Als u het aftellen wilt annuleren en onmiddellijk wilt beginnen met drogen, drukt u op de startknop en verkort u de resterende tijd tot 0. Als u nogmaals op de startknop drukt, wordt het programma op de gebruikelijke manier gestart.

Als het bedieningspaneel een knop Uitgestelde start met de nummers 3, 6 en 9 bevat, kunt u instellen wanneer het droogproces moet beginnen. Er wordt een vertraging van 3 uur geselecteerd wanneer de knop één keer wordt ingedrukt. Als u nogmaals op dezelfde knop drukt, wordt een vertraging van 6 uur geselecteerd. En als u nogmaals op de knop drukt, begint het programma over 9 uur. Als u nog een keer op de knop Uitgestelde start drukt, wordt de vertragingsfunctie geannuleerd. Als u de vertragingstijd hebt geselecteerd, kunt u op Start drukken. Het programma begint dan na afloop van de ingestelde vertraging.

Raadpleeg de gebruikershandleiding als deze instructies niet op uw wasmachine van toepassing zijn. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden. Zoek de juiste handleiding met het modelnummer van het product.

Ga voor meer tips over de droogkastprogramma's en -functies van Beko naar onze handleiding.

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions