Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.

Hoe kan ik grote hoeveelheden of zware, volumineuze items in mijn wasmachine wassen?

Verschillende wasmachines hebben een verschillende capaciteit. De capaciteit is bovendien afhankelijk van het geselecteerde programma. Laad niet meer dan de aangegeven hoeveelheid in de machine. Overbelasting kan ervoor zorgen dat de machine niet goed werkt. 

 

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het laadvermogen van de wasmachine. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.  

 

Beko wasmachines hebben een sensor die detecteert of het wasgoed gelijkmatig verdeeld is. Als dit niet het geval,is, wordt het toerental verlaagd. Om ongelijk verdeeld wasgoed te voorkomen, moet u een volumineus item (bijvoorbeeld een deken) tegelijk met ten minste één ander zwaar item wassen, bijvoorbeeld een grote handdoek of een andere deken.

 

Lees voor meer tips over wassen onze handleidingen met informatie over hoe u de wasmachine op de juiste manier laadt, hoeveel wasgoed uw wasmachine kan verwerken, hoe u het juiste wasprogramma selecteert en hoe u bh's, sneakers en wollen kledingstukken kunt wassen.