SUCK MY DUST! MET EEN DRAADLOZE STOFZUIGER OF NIET?
Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Leestijd: 3 m

SUCK MY DUST! MET EEN DRAADLOZE STOFZUIGER OF NIET?,

Beko-2018-SDA-Premium-Cordless-Stick-Vacuum-Cleaner-(OrionR1)-Lifestyle-Photo-With-Cast-Landscape-Low-Master Banner
Beko 2018 SDA Premium Cordless Stick Vacuum Cleaner (OrionR1) Lifestyle Photo With Cast Landscape Low Master

Oh my lord, hoe satisfying is het geluid van vuiligheid die verdwijnt in je stofzuigerbuis? Hoe meer klingelingeling in de buis, hoe beter, als we dan toch bezig zijn! Onlangs vroegen we jullie hoe jullie je kasteeltje proper houden en of jullie ondertussen ook al op de draadloze stofzuigertrein sprongen? Heeft dat little-piece-of-draadloos-wonder bij jullie ook meteen heel de boel overgenomen of vertrouwen jullie voor het grote werk nog steeds vooral op zijn grote broer mét staart en zak? Of geef je het allemaal – natjes én droogjes - liever uit handen aan een robot of een poetsfee? 

 

Lucky us - en nog niet zo’n klein beetje - want wij zijn de eerste generatie die zoveel alternatieven heeft voor het proper en hygiënisch houden van ons gezellige stulpje.

 

Waar vorige generaties enkel wat konden foeteren om de situatie te verzachten, kunnen wij:   


1. Zelf kuisen, want het schijnt: ‘wat je zelf doet, doe je meestal beter’.  
2. Ons bezighouden met wat écht belangrijk is en het kuisen uitbesteden aan een poetshulp. 
3. De vuiligheid gewoon negeren (maar op lange termijn wreekt zich dat wel ongelooflijk).

 

 

POETSHULP TO THE RESCUE

 

De poetshulpen zijn blijkbaar goed vertegenwoordigd ten huize slashparent. En dat is erg slim gezien, want zij werken dan ook met een pak meer expertise en ze wéten wat ze doen! 

 

Leen:  "Kuisen doet onze fantastische huishoudhulp elke week. Tussendoor kun je hier van de grond eten en zul je niet met honger naar huis gaan ."

 

Helga:  "Wij hebben een poetshulp, ook omdat mijn lijf niet altijd even enthousiast is als mijn hoofd. Wel stofzuigen we tussendoor de voederbak onder de tafel weg, met een klassieke stofzuiger met zak. Volgens de poetshulp is dat het enige juiste instrument daarvoor." 

 

Et voilà, de poetshulp weet waarover ze praat, want voor de grote kuismomenten is een klassieke stofzuiger met zak inderdaad nog steeds the way to go. Die heeft immers een grotere stofopnamecapaciteit dan een draadloze stofzuiger. Hij blijft ideaal voor de grote klussen doordat je ongelimiteerd kan blijven stofzuigen en geen rekening moet houden met oplaadmomenten.

 

“We zien duidelijk dat de vraag naar steelstofzuigers hoog is en nog stijgt”, zegt huishoudtoestellenfabrikant Beko. “In de meeste gezinnen wordt deze als tweede  stofzuiger gebruikt. Hier en daar vervangt het zelfs de traditionele stofzuiger.” Ook de aankoopprijs kan doorslaggevend zijn: bij een traditionele stofzuiger ligt die prijs lager dan bij een steelstofzuiger. 

 

 

OP EEN VASTE DAG OF TUSSENDOOR: PROPER IS PROPER! 

 

Elke: "Ik kuis als we bezoek verwachten! Dan krijg je in 1 uur meer gedaan dan anders op een hele dag!"

 

Pittige poetshulpen en de jaloezie van onze voorouders ten spijt, kunnen wij wel mooi profiteren van de draadloze en bagless stofzuiger! Een half brood aan kruimels op de vloer? Geen probleem! We plukken ‘den draadlozen’ van de muur en de vloer is direct weer proper. Even boven stofzuigen? No biggie! Want geen gezeul meer om boven te geraken met de grote, zware stofzuiger (telkens weer afwegen hoe rap je wil boven zijn en hoe erg je niét van de trap wil vallen!).

Als we dan toch zèlf onze handen vuil - en ons huis proper - maken, wordt het ons tegenwoordig wel makkelijk gemaakt met de steelstofzuiger, hooray! Een megadikke pluim voor de mens die het probleem van altijd-te-korte-stofzuigerdraden en overvolle stofzakken uit de wereld heeft geholpen! 

 

Sofie: "Ik doe het grotere werk tussen de soep en de patatten, vooral in het weekend maar niet elke week met nat. De steelstofzuiger is my friend want we zitten ook nog met een haarverliezende hond. Afstoffen is geen prioriteit. Ik legde mijn lat een paar jaar geleden een stukje lager. We stofzuigen elke dag (bagless) en doen een kattenwasje met de mop. Gelukkig zijn de kinderen volledig ingeschakeld."

 

Een steelstofzuiger is inderdaad perfect om tussendoor te gebruiken: je hebt geen stopcontact nodig, hij is vaker minder ver opgeborgen en heeft vaak meerdere functionaliteiten: met één klik maak je er een kruimeldief van, je kan makkelijk stofzuigen in de hoogte en je neemt hem makkelijker meer op de trap. (De kans dat je ermee over je tenen rijdt, is ook een pak kleiner.) Bovendien vergaten we nog één zeer belangrijke observatie: het stofzuigen is een pak makkelijker verkocht te krijgen aan kinderen als ze dat mogen doen met ‘den draadlozen’. That's right: dat is dus een win-win-win voor iedereen!

Delen