Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Gezond leven op een gezonde planeet
Gezond leven op een gezonde planeet

Leestijd: 3 m

4x tips om je wasgoed sneller en energiebesparend te drogen!
4x tips om je wasgoed sneller en energiebesparend te drogen!
blog

Bij Beko zijn we er helemaal voor om de wereld ten goede te veranderen. Wij behandelen het leven van de natuur met respect.

Het uitgangspunt van onze technologie is duurzame ontwikkeling. Wij geloven dat de diversiteit van onze mensen de drijvende kracht is achter onze innovatieve cultuur. Elk van onze medewerkers is uniek en de kwaliteit van onze producten en diensten begint met de kwaliteit van onze mensen. Onze meer dan 40.000 medewerkers over de hele wereld geven kracht aan onze toekomst. Beko, het wereldmerk van de Arcelik groep, is het leidende merk op de Europese witgoedmarkt en een wereldmerk dat in meer dan 135 landen wordt verkocht. Bovendien is Beko het snelst groeiende merk op de Europese markt voor grote huishoudelijke apparaten.

 

Bij Beko werken we er voortdurend aan om onze toestellen milieuvriendelijker te maken, waarbij we kleine stappen nemen om onze natuurlijke omgeving weer gezond te maken. Onze wil om te innoveren, in het belang van onze klanten en ons milieu, heeft ons al ver gebracht.

 

Wij zien het onze missie om de toekomst te verbeteren en een stukje mooier te maken voor de volgende generatie. Als bedrijf zetten we ons elke dag opnieuw in om milieuvriendelijke en duurzame producten te ontwikkelen die de actuele uitdagingen aangaan waarmee onze planeet wordt geconfronteerd.

 

Ons assortiment gerecycleerde producten is vriendelijker voor de planeet, zonder afbreuk te doen aan prestaties en duurzaamheid. We geven plastic een tweede leven.

 

Met behulp van innovatieve technologie veranderen we gerecycleerde plastic flessen in sterke en duurzame materialen voor de kuip van onze wasmachines. In onze RecycledTub wasmachines worden per apparaat 60 PET-flessen gebruikt.

 

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions