Alles wat je moet weten over het

Combi was-droog

Ik heb hulp nodig met

FAQ's

Dit betekent dat het kinderslot is geactiveerd. U kunt het programma, de temperatuur, de snelheid of extra functies niet aanpassen als het kinderslot ingeschakeld is.

Om het kinderslot uit te schakelen, moet u, tijdens een willekeurig wasprogramma, de eerste en de tweede extra functieknop gedurende drie seconden tegelijk ingedrukt houden. De lampjes van de knoppen gaan knipperen als je dit doet.

U kunt het slot ook uitschakelen door de programmaselectieknop in de stand Aan/Uit te zetten als het apparaat niet in werking.

De procedure voor het in- of uitschakelen van het kinderslot kan per model verschillen. Als de hierboven beschreven procedures niet werken, raadpleeg dan de gebruikershandleiding. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.

Nee. De deur van een Beko combi was-droog is niet omkeerbaar.

Elke Beko combi was-droog heeft een uniek serienummer. Dit bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, vlak bij de deur.

general-cta-image

Wij zijn er voor jou!

Of je nu advies nodig hebt over een product, accessoires wilt kopen of ons simpelweg feedback wilt geven, wij zijn er voor jou.

Heb je meer hulp nodig?

Vind FAQ's, videogidsen, artikels en meer.