Kan jeg bruge min kedel til at koge eller opvarme andre væsker end vand?

Nej, kedlen er udelukkende designet til at koge vand. Du bør ikke bruge din kedel sammen med en anden væske.

Hvad skal jeg gøre, før jeg bruger min kedel første gang?

Før du bruger din kedel første gang, skal du fylde den med vand op til MAX-markeringen. Kog vandet, og hæld det ud. Gør dette et par gange, og så er kedlen klar til brug.

Hvor kan jeg finde min Beko-kedels serienummer?

Alle Beko-kedler har et unikt serienummer. Det er placeret under apparatets baseenhed.