Ledningen til min støvsuger bliver ikke trukket helt ind. Sådan gør du med en støvsugerledning, der ikke trækkes tilbage

Hvis din støvsuger har et "træk og slip"-ledningssystem, skal du trække i ledningen, indtil den ikke kan trækkes længere ud, og slippe den. Hvis den har en funktion til ledningsoprul, skal du trække i ledningen, indtil den ikke kan trækkes længere ud, og trykke på knappen til tilbagespoling. Hvis kun én del af ledningen trækkes tilbage, skal du prøve at trække i ledningen og slippe den igen. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte en autoriseret servicetekniker.

Artikler