Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
Совршен проток на воздух, за совршени кулинарски потфати
Иновативен систем на вентилатори инспириран од дизајнот на воздухопловната индустрија, ви овозможува да ги усовршите резултатите од печењето на вашата омилена храна, секој пат
Конзистентни и совршени резултати
Рамномерно печењe
Секој дел, подеднакво печен
Ви здодеа ли да го поместувате садот за печење во рерната за рамномерно да се пече храната?
Рамномерно распоредениот топол воздух овозможува исто ниво на печење во сите делови од садот за печење или тавата за рерната.
Прецизно печење
Совршена форма и текстура, секој пат
Дали сте уморни од сплеснато тесто и
гумената текстура на храната?
Минимизираната флуктуација на температурата во рерната овозможува совршено подготвување на храната.
Aeroperfect технологија
Иновативен систем на вентилатори, инспириран од дизајнот во воздухопловната индустрија
Напредниот систем на вентилатор со голема ротациона брзина овозможува постојан и рамномерен проток на воздух во рерната. Тополиот воздух допира до секој агол од рерната, овозможувајќи рамномерно печење.
Систем на вентилатор инспириран од дизајнот на авионот, за оптимална дистрибуција на воздухот
Систем на вентилатор инспириран од дизајнот на авионот, за оптимална дистрибуција на воздухот
Поефикасна работа на вентилаторот
Иновативен систем на вентилатори, инспириран од дизајнот во воздухопловната индустрија
Повеќе
Поголема површина и моќ на грејачот за скара
Редизајнираната површина на грил грејачот сега е поголема и овозможува посилно и подеднакво загревање низ целата ширина на рерната, што гарантира исто ниво на печење на секое место.
New & enlarged grill heater design
Нов дизајн и поголема површина на грејач за скара
Поголема моќност на грејачот
Поголема површина и моќ на грејачот за скара
Повеќе
Нов внатрешен дизајн и алгоритам за работа на рерната
Новиот дизајн на внатрешноста на рерната ја минимизира загубата на топлина за време на печењето. Напредниот алгоритам за контрола на температурата ги намалува температурните флуктуации за време на работата, овозможувајќи храната да ја задржи совршената форма и текстура.
Новиот дизајн на внатрешноста на рерната што ја минимизира температурната флуктуација
Новиот дизајн на внатрешноста на рерната што ја минимизира температурната флуктуација
Нов алгоритам за прецизна контрола на температурата
Нов внатрешен дизајн на рерната и алгоритам за работа
Повеќе

РЕГИСТРАЦИЈА НА ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА НА БЕКО

Продолжената гаранција важи исклучиво за купување на Beko вградни апарати купени во периодот од  01.11.2022 до 30.11.2022. година.

Производите мора да се регистрираат преку овој формулар најдоцна до 15.12.2022. година.

 

Beko-Aeroperfect-1920x600-mk
Beko-Aeroperfect-375x600-mk

BBIM13300XM

BBISM14300BPE

BBIM13300XPSE