Takk for tilbakemeldingen.
Du la nettopp til dette produktet til din ønskeliste
Du fjernet nettopp dette produktet fra din ønskeliste
Du kan ikke legge til mer i ønskelisten
Er du sikker på at du vil tømme sammenligningslisten?
Fortsett og tøm
Du kan bare sammenligne produkter fra samme kategori.
Du har akkurat lagt til en artikkel for sammenligning. Fortsett!
Artikkelen er fjernet fra sammenligningslisten.
Sammenligningslisten din er full!
Det er bare ett produkt på listen din. Legg til flere for å sammenligne.

1 min les

Slik fikser du en vaskemaskin som tar for lang tid

Slik fikser du en vaskemaskin som tar for lang tid
Slik fikser du en vaskemaskin som tar for lang tid

Brukerhåndboken for Beko-vaskemaskinen angir vasketider for de fleste programmer. Dette er gjennomsnittsverdier og kan variere. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kan du laste den ned her ved å angi produktets modellnummer.

Kontroller vanntrykket

Vaskemaskinen må ha tilstrekkelig vanntrykk for å fjerne vaskemiddelet fra skuffen. Kontroller vanntrykket enten ved å se på trykkmåleren som er festet til vannledningen, eller ved å feste trykkmåleren til ventilen bak vaskemaskinen.

Vanntilførselstrykket som er nødvendig for å kjøre Beko-vaskemaskinen, er mellom 1 og 10 bar (0,1–1 MPa). Hvis trykket er lavere enn dette, kan vannrørene være tette eller lekke. Hvis dette er tilfelle, må du slå av vannforsyningsventilen og kontakte en sertifisert rørlegger.

Kontroller spenningen

Vaskemaskinen kan ha stoppet midlertidig på grunn av lav spenning. Den fortsetter å virke igjen når spenningen går tilbake til normale nivåer. Dette kan føre til at vaskesyklusen tar lengre tid enn vanlig. I så fall må du søke hjelp fra en kvalifisert elektriker.

Se om flere funksjoner er valgt

Det tar lengre tid å fullføre programmer når en ekstra funksjon, for eksempel ekstra skylling eller forhåndsvask, er valgt.

Unngå å bruke for mye rengjøringsmiddel

Det kan hende at du bruker for mye vaskemiddel eller en upassende type for maskinen. Les instruksjonene på emballasjen til vaskemiddelet for å finne ut om det er riktig type for vaskemaskinen. Pass på at du ikke bruker mer enn den anbefalte doseringen.

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions