Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

1 min. pročitaj

Kako da popravim dispenzer iz kog curi voda?

Kako da popravim dispenzer iz kog curi voda?
Kako da popravim dispenzer iz kog curi voda?

 

 

Iz dispenzera može da iscuri manja količina vode nakon upotrebe. Ako curi velika količina voda i to traje duže vreme, isprobajte neki od sledećih postupaka za rešavanje problema.

 

 

 

Izbacite vazduh iz cevi za vodu

 

Morate da izbacite vazduh iz dovoda vode u dispenzeru za vodu nakon priključivanja ili svake zamene filtera za vodu, na način opisan u nastavku.

 

Stavite veliku posudu ispod dispenzera za vodu i počnite da pritiskate i puštate ručicu u intervalima od po 5 sekundi. Ponavljajte postupak sve dok ne poteče voda. Kada voda poteče, nastavite da pritiskate i puštate ručicu dispenzera sve dok ne izbacite ukupno 15 litara vode. Tako se izbacuje vazduh iz filtera i sistema za točenje vode i obezbeđuje čista i sveža voda za piće.

 

Filteri za vodu koji se koriste u nekim frižiderima sa priključkom za vodu mogu da zadrže određenu količinu vazduha. Probajte da ponovo postavite filter i proverite da li i dalje ima curenja. Pogledajte uputstvo da biste videli smernice za instalaciju. Ako ne možete da pronađete uputstvo, preuzmite ga ovde tako što ćete uneti broj modela proizvoda. 

 

 

 

Proverite da li je dihtung na slavini olabavljen

 

Dihtung između slavine i rezervoara ili cevi za vodu je možda popustio. Ako mislite da je to uzrok problema, obratite se ovlašćenom servisu.

 

 

 

Razmotrite tehničke probleme

 

Ako se problem i dalje javlja, možda postoji tehnički problem sa frižiderom. Ako sumnjate da je to u pitanju, obratite se ovlašćenom servisu.

 

 

Možda biste ipak radije da se obratite nekom?