Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

1 min. pročitaj

Kako da transportujete vašu mašinu za sušenje veša prilikom selidbe?

Kako da transportujete vašu mašinu za sušenje veša prilikom selidbe?
Kako da transportujete vašu mašinu za sušenje veša prilikom selidbe?

 

 

Opšte je poznato da je selidba jedan od najuzbudljivijih životnih događaja, ali ujedno i jedan od najstresnijih, tako da vredi da uložite malo vremena da biste ga učinili što je moguće jednostavnijim i efikasnijim.

 

Dok se pakujete i planirate šta ćete da ponesete sa sobom, lako se smetne sa uma bela tehnika. Morate da se postarate da se bela tehnika preseli bezbedno i na ispravan način, a za to je potrebno malo više planiranja. Ovaj praktični vodič će vam skrenuti pažnju na sve što treba da uradite da biste spremili kućne aparate za selidbu.

 

 

 

Priprema

 

Na samom početku, isključite mašinu za sušenje veša sa napajanja. U zavisnosti od toga da li je vaša mašina za sušenje veša povezana na vodovod ili je odvodna, odvojite crevo za odvod vode ili ventilacionu cev. Izvucite mašinu za sušenje veša i prikačite ili zalepite kabl za napajanje za zadnji deo uređaja. Ako je napunjena, ne zaboravite da je ispraznite. 

 

Pre pomeranja uređaja, proverite da li je unutrašnjost potpuno suva i da su filter za dlačice i filter pumpe čisti. Više saveta potražite u našem vodiču o čišćenju mašine za sušenje veša. 

 

 

 

Transport

 

Kada ste spremni da pomerite uređaj, izvucite ga i pričvrstite vrata pomoću trake ili kanapa. Ako sami pomerate uređaj, neka obavezno sa vama bude najmanje još jedna osoba da vam pomogne jer su mašine za sušenje veša teške. 

 

Možda bi trebalo da ga umotate u foliju sa vazdušnim mehurićima, u ćebe ili bilo šta što može da ublaži eventualne udarce tokom transporta. Pričvrstite uređaj na kolica ili na kamion koristeći jaku užad.

 

 

 

Selidba i montaža

 

Koristite naš vodič za ponovnu instalaciju mašine za sušenje veša  u svom novom domu.

 

 

 

Možda biste ipak radije da se obratite nekom?