Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

2 min. pročitaj

Kako se popravlja mašina za sušenje veša koja neće da se uključi?

Kako se popravlja mašina za sušenje veša koja neće da se uključi?
Kako se popravlja mašina za sušenje veša koja neće da se uključi?

 

 

Postoji nekoliko razloga zbog kojih vaša mašina za sušenje veša neće da se uključi. Pogledajte da li će nešto od navedenog da reši problem.

 

 

 

Proverite da li je nestala struja

 

Ako se displej ne upali čak i kad je mašina priključena na utičnicu, možda nema struje. Pogledajte da li ima svetla i da li rade ostali kućni aparati u kući da biste proverili da nije nestalo struje.

 

Ako drugi električni uređaji rade, možda postoji problem sa osiguračem na koji je spojena mašina za sušenje veša. Ako je to slučaj, zatražite pomoć od kvalifikovanog električara.

 

 

 

Proverite da li su vrata dobro zatvorena

 

Ako mašina za sušenje veša detektuje da vrata nisu zatvorena, neće početi s radom. Vodite računa da vrata budu dobro zatvorena. Izvadite predmete koji su uštinuti vratima i zatvorite ih tako da se čuje da su se zabravila.

 

 

 

Uverite se da nije aktivirana zaštita od dece

 

Ne možete da menjate programe, temperaturu, brzinu ili dodatne funkcije kada je aktivna zaštita od dece. Zaštita je aktivna kada je uključen indikator upozorenja za zaštitu od dece na ekranu ili kontrolnom panelu mašine za sušenje veša. 

 

Da biste deaktivirali zaštitu od dece, istovremeno pritisnite dugme za zvučno obaveštenje/zvučni signal i dugme za uključivanje/pauziranje/otkazivanje/isključivanje tri sekunde dok traje bilo koji program. Lampice na dugmadima će treperiti dok to radite. 

 

Zaštitu od dece možete da deaktivirate i tako što ćete podesiti rotaciono dugme za biranje programa u položaj On/Off dok nije aktiviran nijedan program. 

 

Postupak aktiviranja/deaktiviranja zaštite od dece može da se razlikuje u zavisnosti od modela. Ako postupci opisani iznad ne uspeju, pogledajte uputstvo za upotrebu. Ako ne možete da pronađete uputstvo, preuzmite ga ovde tako što ćete uneti broj modela proizvoda.  

 

 

 

Razmotrite tehničke probleme

 

Ako mašina za sušenje veša još uvek ne počinje da radi, možda postoji tehnički problem. Ako sumnjate da je to u pitanju, obratite se ovlašćenom servisu.

 

 

Možda biste ipak radije da se obratite nekom?