Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

A janë pjesët e blenderit të dorës të sigurta për ti larë në enëlarëse? 

Pjesët e ndara të blenderit zakonisht janë të sigurta për t’i larë në enëlarëse.Për të parë se cilat pjesë të blenderit mund të futen në enëlarëse, konsultoni manualin për përdorim. Nëse keni vështirësi që ta gjeni manualin, shkarkojeni këtu duke shënuar numrin e modelit të pajisjes.

 

Lëreni blenderin që të ftohet para se të filloni ta pastroni. Përdorni një leckë të butë për të pastruar njësinë e motorit. Mos harroni të pastroni shtojcat për bluarje dhe gotën matëse menjëherë pas përdorimit. Pastrojini me ujë të ngrohtë me sapun dhe thani mirë. 

A janë pjesët e blenderit të tavolinës të sigurta për ti larë në enëlarëse? 

Pjesët e ndara të blenderit zakonisht janë të sigurta për t’i larë në enëlarëse.Për të parë se cilat pjesë të blenderit mund të futen në enëlarëse, konsultoni manualin për përdorim. Nëse keni vështirësi që ta gjeni manualin, shkarkojeni këtu duke shënuar numrin e modelit të pajisjes. 

 

Lëreni blenderin që të ftohet para se të filloni ta pastroni. Përdorni një leckë të butë për të pastruar njësinë e motorit. Mos harroni të pastroni ibrikun menjëherë pas çdo përdorimi, duke përdorur ujë të ngrohtë me sapun. Lërini pjesët që të thahen para se ti instaloni.