Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

A përmban aspiratori im një filtër karboni? Si mund ta di nëse aspiratori im ka një filtër karboni?

Nëse aspiratori juaj është i lidhur me një valvulë, nuk ka nevojë për filtër karboni. Aspiratori me valvulë të jashtme përdor një filtër metalik të yndyrës. Nëse keni një aspirator pa valvulë, sigurisht përdor një filtër karboni. 

 

Për të kuptuar me siguri nëse aspiratori juaj përdor një filtër karboni apo jo, konsultoni manualin tuaj të përdorimit. Nëse keni vështirësi që të gjeni manualin, shkarkojeni këtu duke shënuar numrin e modelit të pajisjes tuaj.  

Sa shpesh duhet të ndërroj filtrin e karbonit të aspiratorit tim?

Nëse keni një aspirator pa lidhje të valvulës, me siguri përdor një filtër karboni. Filtrat e karbonit janë të disponueshëm dhe duhet të ndërrohen kohë pas kohe. Rekomandohet që filtrat e karbonit të ndërrohen çdo 6 muaj. Nëse përgatitni shumë ose fërgoni shumë, mund të keni nevojë të ndërroni filtrin e karbonit në çdo 3 ose 4 muaj.

 

Ndiqni instruksionet në manualin tuaj të përdorimit se si të hiqni dhe të ndërroni filtrin e karbonit të aspiratorit tuaj. Nëse keni vështirësi të gjeni manualin e përdorimit, shkarkojeni këtu duke shënuar numrin e modelit të pajisjes tuaj.

 

Për më shumë këshilla për pastrimin e aspiratorit, shikoni udhëzuesin tonë se si të pastroni aspiratorin dhe filtrat e saj. 

Artikujt