Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Cilat enë ushqimore ose takëme janë të sigurta për përdorim në mikrovalë?

Nuk janë të gjitha materialet të sigurta për përdorim në mikrovalë. 

 

Enët e kuzhinës të sigurta për përdorim në mikrovalë janë:

- Enët e xhamit rezistente ndaj nxehtësisë

- Enët e qeramikës rezistente ndaj nxehtësisë

- Enët e plastikës të sigurta për mikrovalë

- Pjatat dhe gotat e letrës

 

Mos futni këto materiale ose gjësende në mikrovalë:

- Folje alumini

- Enë ushqimore të plastikës (siç është margarina ose gotat e jogurtit)

- Enët e plastikës për një përdorim

- Enët me ngjyrë ose me zbukurime metalike

- Gota ose pjata të izoluara me shkumë

Ku mund ta gjej numrin serik të mikrovalës time Beko?
Çdo mikrovalë Beko ka numrin serik unik. Është i vendosur në anën e prapme të pajisjes.