Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Sa shpesh duhet të pastroj filtrat e tharëses së rrobave?

Çdo tharëse rrobash ka një filtër garze që duhet të pastrohet pas çdo cikli të tharjes.

 

Varësisht nga modeli i pajisjes tuaj, do të ketë një filtër shtesë që quhet sirtari i filtrit (tharëset me pompa të nxehtësisë) ose kondensatori (tharëset me kondensatorë). Këta filtra duhet të pastrohen periodikisht ose kur ndizet simboli paralajmërues për pastrimin e sirtarit të filtrit (nëse është i disponueshëm).

 

Për më shumë këshilla rreth pastrimit të rrobave, lexoni udhëzuesin tonë se si të pastroni tharësen dhe filtrat e saj. 

Artikujt