Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Tharësja e rrobave bën një zhurmë gjëmuese. A është kjo normale?

Nëse pajisja juaj është e re dhe nëse nuk e keni përdorur për një kohë të gjatë, është normale që të dëgjoni një zhurmë gjëmuese për disa minuta.

 

Nëse tingulli është i lartë dhe i vazhdueshëm, rrotulluesit që ndihmojnë në kthimin e daulles mund të jenë të konsumuara. Nëse dyshoni se ky mund të jetë problemi ose nëse pajisja nuk po funksionon normalisht gjatë lëshimit të kësaj zhurme, kontaktoni servisin e autorizuar.

Tharësja e rrobave bën një zhurmë metalike. A është kjo normale?

Është normale që pompa e nxehtësisë së tharëses së rrobave të bëjë një zhurmë metalike vibruese. Kompresori i pompës bën një zhurmë metalike derisa është në funksion. Kjo nuk është prishje.

 

Nëse dëgjoni një zhurmë që ngjanë më shumë si gërvishtëse, kontrolloni daullen për ndonjë gjësend të mbetur në të dhe hiqeni.  

 

Nëse pajisja juaj nuk punon normalisht derisa e bën këtë zhurmë, kontaktoni servisin e autorizuar. 

Tharësja e rrobave rrjedh ujë nga dera. Si të rregulloj një tharëse rrobash që rrjedh ujë?
Kur dera nuk është e mbyllur siç duhet, tharësja e rrobave mund të rrjedhë ujë. Për të parandaluar këtë, kontrolloni sipërfaqen e brendshme të derës dhe pastroni të gjitha garzat që janë grumbulluar në vulat e derës. Mund të fshini vulat e derës me një leckë të butë dhe të lagur.

Artikujt