Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Kablli i fshesës elektrike nuk futet brenda deri në fund. Si të rregulloj kabllin që të futet brenda?  
Nëse fshesa elektrike ka sistem për tërheqjen dhe lirimin e kabllit, tërhiqni kabllin deri sa të ndalojë të zgjatet dhe lëreni të shkojë. Nëse ka funksion të rrotullimit të kabllit, tërhiqni kabllin deri sa të ndalojë të zgjatet dhe shtypni butonin e rrotullimit. Nëse vetëm një pjesë e kabllit po tërhiqet, provoni ta tërhiqni kabllin dhe ta lëshoni përsëri. Nëse problemi vazhdon, kontaktoni servisin e autorizuar.

Artikujt