Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
Si mund të ndihmojmë?

Përzgjidhni produktin Përzgjidhni problemin .
Si mund të ndihmojmë?

Filloni përsëri

Faqet

Sa shpesh duhet të pastroj filtrin e pompës së rrobalarëses me tharëse Beko? 
Rekomandohet që të pastroni filtrin e pompës së pajisjes tuaj çdo tre muaj ose kur është i bllokuar. Ky filtër është instaluar për të kapur sende të huaja si butona ose monedha dhe për të parandaluar që këto artikuj të hyjnë në zorrën e kullimit. Ndodhet në këndin e poshtëm të djathtë të pajisjes tuaj.