Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

FCM1321W: Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

FCM1321W
FCM1321W
FCM1321W
shadow

Drag image left & right to rotate.

FCM1321W: Aparat kafeje me filtër (10 Gotë)

Kapaciteti i gotës 10
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0

Karakteristikat

Përzgjedhja e aromës

Kafe më e pasur, më intensive

Shijoni shijen e kafesë tuaj në maksimum me funksionin Aroma. Rritni intensitetin e pirjes dhe nxirrni më shumë aromë nga kafeja juaj me prekjen e një butoni. Kur dëshironi të keni një kafe më të butë, thjesht shtypni përsëri butonin për ta çaktivizuar atë.

Ndalues i rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Jeni lodhur duke pritur derisa kafeja të mbarojë filtrimin në mëngjes? Funksioni i ndalimit të rrjedhjes do të thotë që ju të mund të pini ato pikat e para para se ta lini aparatin të përfundojë kafenë tuaj. Ju mund të ndërpritni rrjedhjen në çdo kohë gjatë zierjes.

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë aparatin tuaj të kafes me filtër, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Materiali i enës

Qelq

Funksioni për mbajtje ngrohtë

Kapaciteti i gotës

10

Përzgjedhja e aromave

Kafe më e pasur, më intensive

Funksioni për ndalesën e rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Ndalesë e rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Mbyllje automatike

Rregullimi i ashpërsisë së bluarjes

Indikator i mungesës së ujit

Programet

Përzgjedhja e aromave

Kafe më e pasur, më intensive

Rregullimi i ashpërsisë së bluarjes

Karakteristikat & funksionet

Funksioni për mbajtje ngrohtë

Funksioni për ndalesën e rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Ndalesë e rrjedhjes

Nuk ka pritje për shijimin kafesë

Indikator i mungesës së ujit

Kapaciteti

Kapaciteti i gotës

10
Dizajnet & materialet

Ngjyra

E bardhë

Materiali i enës

Qelq
Performanca & Konsumimi

Energjia

1000 W

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V
Dimensionet & Pesha

Lartësia

36 cm

Thellësia

15.5 cm

Thellësia

33.7 cm

Pesha

2.9 kg

Lartësia e paketuar

39 cm

Gjerësia e paketuar

35 cm

Thellësia e paketuar

18.8 cm

Pesha e paketuar

3.12 kg
Pastrimi

Pjesët e ndashme për pastrim të lehtë

Mbështetje