Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CEG5301X: Aparat për Espresso (19 Bar)

CEG5301X
CEG5301X
CEG5301X
CEG5301X
shadow

Drag image left & right to rotate.

CEG5301X: Aparat për Espresso (19 Bar)

Kapaciteti i rezervuarit të ujit 1500 mL
Presion 19 bar
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Lartësi e rregullueshme e grykës

Espresso në 3 madhësi filxhani

Falë Lartësisë së Rregullueshme të Grykës, ju mund të shijoni espresson tuaj në 3 madhësi filxhanësh të ndryshëm - nga e vogla (40 mL) në të mesmëm (120 mL) deri te e madhja (190 mL). Plus, nuk ka më spërkatje të shëmtuara të kafesë në banak kur përdorni filxhanë të vegjël!

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë aparatin tuaj të espressos, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i rezervuarit të ujit

1500 mL

Tabaka për pikim që hiqet

Lartësia e rregullueshme e grykës

Espresso në 3 madhësi filxhani

Rezervuar i ndashëm uji

Rregullimi i nivelit të bluarjes

5
Programet

Rregullimi i madhësisë së gotës

Rregullimi i nivelit të bluarjes

5
Karakteristikat & funksionet

Rezervuar i ndashëm uji

Lartësia e rregullueshme e grykës

Espresso në 3 madhësi filxhani

Bluarje

Dizajnet & materialet

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Presion

19 bar

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 V
Dimensionet & Pesha

Lartësia

32 cm

Thellësia

18.6 cm

Thellësia

41 cm

Pesha

7.85 kg

Lartësia e paketuar

44 cm

Gjerësia e paketuar

38.5 cm

Thellësia e paketuar

24 cm

Pesha e paketuar

8.8 kg

Mbështetje