Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

TKM 2940 K: Aparat për kafe turke (500 W, 4 Gotë)

TKM 2940 K
TKM 2940 K
TKM 2940 K
TKM 2940 K
shadow

Drag image left & right to rotate.

TKM 2940 K: Aparat për kafe turke (500 W, 4 Gotë)

Kapaciteti i xhezves së kafesë 4
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0

Karakteristikat

CookSense

Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

Teknologjia CookSense siguron që shkumëzimi të ndalet në kohën e duhur dhe të sigurojë shkumën e përsosur. E vetmja gjë që duhet të bësh është të shijosh kafenë tënde kremoze, aromatike dhe të shijshme, filxhan pas filxhani.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Energjia

500 W

Materiali i enës së çajit

Plastikë

Kapaciteti i xhezves së kafesë

4

Kontrolli me një prekje

Një prekje

Indikatori i mungesës së fasules

CookSense

Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

Kundër derdhjes

Programet

Një prekje

Karakteristikat & funksionet

Një prekje

Indikatori i mungesës së fasules

Teknologjitë

CookSense

Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

Kundër derdhjes

Kapaciteti

Kapaciteti i xhezves së kafesë

4
Dizajnet & materialet

Ngjyra

E kuqe

Materiali i enës së çajit

Plastikë
Performanca & Konsumimi

Energjia

500 W

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V
Dimensionet & Pesha

Lartësia

1 cm

Thellësia

1 cm

Thellësia

1 cm

Pesha

0.9 kg

Lartësia e paketuar

24.5 cm

Gjerësia e paketuar

15.5 cm

Thellësia e paketuar

15.5 cm

Pesha e paketuar

1.35 kg

Mbështetje