Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Aparate për supë

rezultati (1)

SMM888BX

Aparat për supë (1000 W, 1.75 L)

Aparat për supë (1000 W, 1.75 L) SMM888BX
  • Thyrje akulli: Pije të akullta, me prekjen e një butoni
  • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme
rezultati (1)