Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

TBN7602W: Blender tavoline (600 W, 1.75 L)

TBN7602W
TBN7602W
TBN7602W
TBN7602W
shadow

Drag image left & right to rotate.

TBN7602W: Blender tavoline (600 W, 1.75 L)

Kapaciteti i enës 1.8 L
Materiali i enës Qelq
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0
Capacity
Kapaciteti
0

Karakteristikat

Thyerja e akullit

Pije të akullta, me prekjen e një butoni

Funksioni IceCrush ju lejon të merrni akull të butë dhe të grimcuar brenda sekondave, të gjitha me një shtypje të një butoni! Tani mund të bëni smoothie të shëndetshëm, kokteje dhe pije të tjera me akull të shtypura pikërisht në shtëpi!

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë blenderin tuaj, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Energjia

600 W

Pulsi

Rregullimi i shpejtësisë

Materiali i enës

Qelq

Kapaciteti i enës

1.75 L

Ngjyra

E bardhë
Karakteristikat & funksionet

Pulsi

Thyerës akulli

Pije të akullta, me prekjen e një butoni

Këmbë të parrëshqitshme

Dizajnet & materialet

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 - 60 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

39.7 cm

Thellësia

20.9 cm

Thellësia

16.2 cm

Pesha

3.88 kg

Lartësia e paketuar

31.8 cm

Gjerësia e paketuar

22.5 cm

Thellësia e paketuar

38.5 cm

Pesha e paketuar

4.99 kg
Pastrimi

Pjesët e ndashme për pastrim të lehtë

Mbështetje