Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DEN48520XAD SHD: Enëlarëse jomontuese (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

DEN48520XAD SHD
shadow

Drag image left & right to rotate.

DEN48520XAD SHD: Enëlarëse jomontuese (15 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës 43 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

AutoDose

Detergjent optimal, pastrim efikas

Harrojeni shqetësimin për përdorimin e mjaftueshëm të detergjentit, apo edhe shtimin e tij para çdo larjeje. Thjesht mbushni enëlarësen tuaj me detergjent të lëngshëm dhe lëreni AutoDose të shpërndajë automatikisht mjaftueshëm për një muaj. Rezultati? Enët e pastra me shkëlqim çdo herë, pa kërkuar vazhdimisht shishen e detergjentit.

Sistemi me 3 pozicione

Raft i sipërm i rregullueshëm nga lartë

Thuani lamtumirë të gjitha atyre kohërave kur nuk mund të kuptoni se si të vendosni enë të mëdha ose gota të gjata në enëlarëse. Tani me sistemin me 3 pozicione, mund të rregulloni raftin e sipërm në 3 pozicione të ndryshme për të krijuar më shumë hapësirë në raftin e poshtëm për enët e mëdha.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelan më të shëndritshëm, tryeza juaj e darkës do ti bëj përshtypje të gjithëve.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

TrayWash™

Pastrim intensiv për 3 tabaka furre me një lëvizje

Mos lejoni që puna e tmerrshme e larjes së tabakëve të furrës t'ju mbajë larg gatimit dhe pjekjes. Me vend për 3 tabaka dhe program për pastrim me presion të lartë, TrayWash ™ kujdeset për punën e palodhur për ju. Tani mund ta keni tortën tuaj dhe ta hani gjithashtu.

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani enët më të mëdha me dorë janë zhdukur!

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

15

Klasa e energjisë

A+++

Konsumi i ujit për cikël

9.9 L

Niveli i zhurmës

43 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Raft i sipërm i rregullueshëm nga lartë

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje intensive e rafteve të poshtme

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë
Programet

Numri i programeve

8

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

AquaFlex Programme

Programi 3

Programi Intensiv 70 °C

Programi 4

Programi Eko 50 °C

Programi 5

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi 6

Quick & Shine Programme

Programi 7

Programi Mini

Programi 8

Programi Paralarje
Funksionet

Funksioni 1

Pastrim intensiv për 3 tabaka furre me një lëvizje

Funksioni 2

Fast+

Funksioni 3

Gota pa shenja uji

Funksioni 4

Gjysmë e mbushur

Nën-funksioni 1

Tabletë

Nën-funksioni 2

AutoDose
Teknologjitë

AutoDose

Detergjent optimal, pastrim efikas

Larje intensive e rafteve të poshtme

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

ProSmart Inverter Motor

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje efektive
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

Raft i sipërm i rregullueshëm nga lartë

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Shportë për thika, lugë dhe pirunë me përmasa të holla

Raft për gota të mëdha

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

Aksesorë për mbajtjen e tabakave
Dizajni

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

E9L-BLDC

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

15

Klasa e energjisë

A+++

Konsumi i energjisë (kWh/cikël)

0.84 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

241 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

9.9 L

Konsumi vjetor i ujit

2772 L/ vit

Niveli i zhurmës

43 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

49.9 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

52.9 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe+