Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DIN28436: Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

DIN28436
DIN28436
DIN28436
DIN28436
shadow

Drag image left & right to rotate.

DIN28436: Enëlarëse (14 karakteristikat e vendit, Madhësia e plotë)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës 42 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Karakteristikat e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë ngarkesë deri në 9 kg.

LedSpot™

Dritë treguese e statusit

Nëse enëlarësja juaj montuese është aq i qetë sa e gjeni veten duke menduar nëse funksionon apo jo, këtu është LedSpot. LedSpot ™ është një dritë treguese e statusit të programit që shkëlqen në dysheme, në bazën e makinës për t'ju njoftuar nëse funksionon apo jo. Nuk ka më hamendësime se kur duhet të zbrazni enëlarësen.

FlexiDrawer™

Tabak për thika, lugë dhe pirunë me 5 pozicione për opsione fleksibël të ngarkimit

Të lani me dorë gotat tuaja më të çmuara të verës ose të koktejit pas një rasti të veçantë, është gjëja e fundit që dikush dëshiron të mendojë. Fatmirësisht, FlexiDrawer ™ ju lejon të rregulloni tabakanë për thika, lugë dhe pirunë në 5 pozicione të ndryshme në varësi të hapësirës që ju nevojitet në raftin e sipërm. Tani mund të lani edhe gotat më të gjata në enëlarëse.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Montues

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

14

Klasa e energjisë

A+++

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

42 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabak për thika, lugë dhe pirunë me 5 pozicione për opsione fleksibël të ngarkimit

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Programet

Numri i programeve

8

Programi 1

Programi Eko 50 °C

Programi 2

Programi Auto

Programi 3

AquaFlex Programme

Programi 4

Programi Intensiv 70 °C

Programi 5

Quick & Shine Programme

Programi 6

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi 7

Programi Mini

Programi 8

Programi Paralarje
Funksionet

Funksioni 1

Gjysmë e mbushur

Funksioni 2

Fast+

Funksioni 3

Gota pa shenja uji

Funksioni 4

AquaIntense
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje efektive

InnerClean

Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka për thika, lugë dhe pirunë

Tabak për thika, lugë dhe pirunë me 5 pozicione për opsione fleksibël të ngarkimit

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Lloji i shportës së thikave, lugëve dhe pirunëve

Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

Raft për gota të mëdha

Mbajtëse e përshtatshme për gota

Numri i rafteve të gotave të mëdha

2

Aksesorët

Aksesorë për mbajtjen e tabakave
Dizajni

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Dizajn i krahut të spërkatjes

Krah i fortë spërkatës

LED Illumination

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Dispanzer që hapet lehtë

Lloji i instalimit të derës

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Ndjekësi i programit

Dritë treguese e statusit
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

14

Klasa e energjisë

A+++

Konsumi i energjisë (kWh/cikël)

0.83 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

237 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Konsumi vjetor i ujit

2660 L/ vit

Niveli i zhurmës

42 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

55 cm

Pesha

40.4 kg

Lartësia e paketuar

85.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

42.8 kg
Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe+