Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RDSA280K20W: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 54 cm)

RDSA280K20W
RDSA280K20W
RDSA280K20W
shadow

Drag image left & right to rotate.

RDSA280K20W: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje lartë, 54 cm)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 54 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i ngricave në frigoriferët statik bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet në mënyrë dramatike. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, ndërsa do të duhet ta shkrini më rrallë.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje lartë

Lartësia

160.6 cm

Thellësia

54 cm

Thellësia

57.4 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Pozicioni i frizit

Pjesa e sipërme e frizit

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

253 L

Vëllimi total neto

250 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

204 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

46 L
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

2.25 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e sipërme e frizit

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

235 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.64 kWh/day

Niveli i zhurmës

40 dBA

Klasa e klimës

SN-ST

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

160.6 cm

Thellësia

54 cm

Thellësia

57.4 cm

Pesha

42 kg

Lartësia e paketuar

166.3 cm

Gjerësia e paketuar

57.5 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

45 kg