Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RCNA366E35XB: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

RCNA366E35XB
RCNA366E35XB
RCNA366E35XB
RCNA366E35XB
shadow

Drag image left & right to rotate.

RCNA366E35XB: Frigorifer i kombinuar (Me ngrirje poshtë, 59.5 cm)

Klasa e energjisë A++
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

HarvestFresh™

Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita

Vitaminat në fruta dhe perime nuk humbasin më në ftohje! Teknologjia 3-ngjyrëshe e HarvestFresh imiton ciklin e diellit 24-orësh brenda rafteve, duke ruajtur vitaminat për një kohë më të gjatë. Kjo teknologji unike brenda raftit tuaj do t'ju lejojë të shijoni ushqime me vlera të mëdha ushqyese dhe një mënyrë jetese më të shëndetshme.

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lartësia

185.2 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Klasa e energjisë

A++

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Argjend i lëmuar
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

348 L

Vëllimi total neto

324 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

215 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

109 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

30 L
Teknologjitë

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kutia për akull

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

6 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

SmoothFit

Hapja e derës 90 ° për lehtësi

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

Argjend i lëmuar
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A++

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

270 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.74 kWh/day

Niveli i zhurmës

40 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

185.2 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

67 cm

Pesha

70 kg

Lartësia e paketuar

189.2 cm

Gjerësia e paketuar

64 cm

Thellësia e paketuar

76.5 cm

Pesha e paketuar

72.8 kg
Siguria

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët