Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

GN1416220CX: Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

GN1416220CX
GN1416220CX
GN1416220CX
GN1416220CX
shadow

Drag image left & right to rotate.

GN1416220CX: Frigorifer i kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 90.8 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

EverFresh+®

Deri në 3x freski më të gjatë

Ushqimet tuaja të freskëta nuk kanë nevojë të shkojnë dëm përsëri. Kontrollet e sakta të temperaturës dhe lagështisë minimizojnë kondensimin në tabaka, duke mbajtur të freskëta frutat dhe perimet tuaja deri në 3 herë më të freskëta në mënyrë që të keni të gjithë përbërësit e shëndetshëm sa herë që ju nevojiten.

Active Fresh Blue Light

Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur

Ushqimi i freskët ndonjëherë humb vitaminat duke qëndruar në frigorifer. Active Fresh Blue Light ™ ndihmon frutat dhe perimet të vazhdojnë fotosintezën, duke ruajtur nivelet e vitaminës C, aromat natyrore dhe ushqyesit në fruta dhe perime, dhe duke i mbajtur ato të freskëta deri në 30% më gjatë. Kjo do të thotë më pak blerje për ju dhe ushqime më të shëndetshme për familjen.

ProSmart™ Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Nëse frigoriferi juaj është energjik, gurgullues, është koha për të bërë ndryshimin. Falë dizajnit të tij inovativ, Kompresori ProSmart Inverter siguron ftohje më të shpejtë me më pak energji dhe funksionim katër herë më të qetë se sa kompresorët mesatar të frigoriferit. Ai përshtatet më shpejt me lëkundjet e temperaturës, e mban ushqimin të freskët për më shumë kohë dhe kursen në faturat tuaja të energjisë, të gjitha në të njëjtën kohë.

Ice+

Aparat akulli automatik

Vrapimi para mbrapa duke rimbushur tabakun me akull është gjëja e fundit që dëshironi të bëni gjatë argëtimit. Ice + merr ujë nga rezervuari ose furnizimi me ujë (në modelet hidraulike) dhe automatikisht bën tetë porcione akulli. Kjo do të thotë 1.5 kg akull me prekjen e një butoni.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Me shumë dyer

Lartësia

182 cm

Thellësia

90.8 cm

Thellësia

75 cm

Klasa e energjisë

A+

ProSmart Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

EverFresh+

Deri në 3x freski më të gjatë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Ice+

Aparat akulli automatik

Lloji i dispanzerit të ujit

Dispanzer uji i fshehur

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Perla Çeliku
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

626 L

Vëllimi total neto

519 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

446 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

73 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

30 L
Teknologjitë

ProSmart Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

EverFresh+

Deri në 3x freski më të gjatë

Ngjyra e kaltër ActiveFresh

Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur

IonGuard

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

FlexiLift

Raft i derës i rregullueshëm nga lartësia

Lloji i dispanzerit të ujit

Dispanzer uji i fshehur

Filtri kundër përzierjes së aromave

Aromat dhe bakteret e padëshiruara zvogëlohen

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

2

Kapaciteti i tabakut të vezëve

10
Karakteristikat e frizit

Ice+

Aparat akulli automatik

Ngrirje e shpejtë

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

2 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

8 kg
Dizajni

Lloji i dispanzerit të ujit

Dispanzer uji i fshehur

Ftohës i verës

Kapaciteti 28 shishe

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Ngjyra

Perla Çeliku
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

399 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

1.09 kWh/day

Niveli i zhurmës

43 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

182 cm

Thellësia

90.8 cm

Thellësia

75 cm

Pesha

123 kg

Lartësia e paketuar

192.2 cm

Gjerësia e paketuar

97.8 cm

Thellësia e paketuar

78 cm

Pesha e paketuar

133 kg
Siguria

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët