Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

GN163220S: Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

GN163220S
GN163220S
GN163220S
shadow

Drag image left & right to rotate.

GN163220S: Frigorifer i kombinuar (Side by Side, 91 cm)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 91 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

ProSmart™ Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Nëse frigoriferi juaj është energjik, gurgullues, është koha për të bërë ndryshimin. Falë dizajnit të tij inovativ, Kompresori ProSmart Inverter siguron ftohje më të shpejtë me më pak energji dhe funksionim katër herë më të qetë se sa kompresorët mesatar të frigoriferit. Ai përshtatet më shpejt me lëkundjet e temperaturës, e mban ushqimin të freskët për më shumë kohë dhe kursen në faturat tuaja të energjisë, të gjitha në të njëjtën kohë.

Filtër Active Odour

Aromat dhe bakteret e padëshiruara zvogëlohen

Nuk ka asgjë më të keqe sesa të hapësh derën e frigoriferit kur diçka mban erë të pakëndshme brenda. Falë filtrit të karbonit, Active Odor Filter largon aromat dhe bakteret nga ajri i ftohtë që qarkullon në frigoriferin tuaj, duke e mbajtur të gjithë ushqimin tuaj të këndshëm dhe të freskët. Pra, pa marrë parasysh se çfarë mbani në frigoriferin tuaj, nuk do të duhet të friksoheni nga aromat e pakëndshme pas hapjes.

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë, dyfish më shumë.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i produktit

Side by Side

Lartësia

179 cm

Thellësia

91 cm

Thellësia

70.5 cm

Klasa e energjisë

A+

ProSmart Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Pozicioni i frizit

Anësoret e frizit

Lloji i dispanzerit të ujit

Rezervuar uji që kursen hapësirë

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

New Silver – ARC 1035
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

630 L

Vëllimi total neto

554 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

364 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

190 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

15 L
Teknologjitë

ProSmart Inverter Compressor

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Funksioni Eko

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lloji i dispanzerit të ujit

Rezervuar uji që kursen hapësirë

Filtri kundër përzierjes së aromave

Aromat dhe bakteret e padëshiruara zvogëlohen

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

2

Rafti për verë/shishe

Kapaciteti i tabakut të vezëve

10
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Kube akulli me qasje të lehtë

Numri i sirtareve të ngrirjes

2

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

0.7 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

13 kg
Dizajni

Lloji i dispanzerit të ujit

Rezervuar uji që kursen hapësirë

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Anësoret e frizit

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Ngjyra

New Silver – ARC 1035
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

483 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

1.32 kWh/day

Niveli i zhurmës

43 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

179 cm

Thellësia

91 cm

Thellësia

70.5 cm

Pesha

107 kg

Lartësia e paketuar

191 cm

Gjerësia e paketuar

98 cm

Thellësia e paketuar

78 cm

Pesha e paketuar

117 kg
Siguria

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët