Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BK7725: Frigorifer montues (-, 0 L)

BK7725
shadow

Drag image left & right to rotate.

BK7725: Frigorifer montues (-, 0 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 47 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Montues

Lartësia

49.6 cm

Thellësia

47 cm

Thellësia

44.7 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i ekranit

Indikatori LED

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

46
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Lloji i ekranit

Indikatori LED

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Montues

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Klasa e klimës

ST

Tensioni

220 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

49.6 cm

Thellësia

47 cm

Thellësia

44.7 cm

Pesha

14 kg

Lartësia e paketuar

53 cm

Gjerësia e paketuar

52 cm

Thellësia e paketuar

47 cm

Pesha e paketuar

16 kg

Mbështetje