Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BU1152HCA: Frigorifer montues (Montuar nën, 92 L)

BU1152HCA
BU1152HCA
shadow

Drag image left & right to rotate.

BU1152HCA: Frigorifer montues (Montuar nën, 92 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i ngricave në frigoriferët statik bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet në mënyrë dramatike. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, ndërsa do të duhet ta shkrini më rrallë.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloj i përshtatshëm

Montues-nën

Lloji i produktit

Montuar nën

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

92 L

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

54.5 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

125 L

Vëllimi total neto

107 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

92 L
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Montues-nën

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

175 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.48 kWh/day

Niveli i zhurmës

39 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

54.5 cm

Pesha

29 kg

Lartësia e paketuar

89.6 cm

Gjerësia e paketuar

63.6 cm

Thellësia e paketuar

57.6 cm

Pesha e paketuar

32 kg