Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BCNA275E2S: Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

BCNA275E2S
BCNA275E2S
BCNA275E2S
shadow

Drag image left & right to rotate.

BCNA275E2S: Frigorifer I kombinuar montues (Me ngrirje poshtë, 54 cm)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 54 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

NeoFrost™ Dual Cooling

2 sisteme ftohëse të ndara, pa përzierje të aromave

Është e vështirë të mbash peshkun së bashku me një tortë aromatike në frigorifer pa i përzier aromat e tyre. Sistemet e veçanta të ftohjes NeoFrost ™ Dual Cooling për secilën ndarje mbajnë qarkullimin ideal të ajrit dhe temperaturat optimale si në ngrirës ashtu edhe në frigorifer. Si rezultat, ushqimi qëndron i freskët për një kohë më të gjatë pa grumbullim të ngricave ose përzierje të aromave.

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë, dyfish më shumë.

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

Opsioni Pushime

Kursim shtesë i energjisë

Vendosni frigoriferin tuaj në frymën e festës kur niseni për pushime. Opsioni i pushimeve kursen energji duke mbyllur pjesën e ftohësit, por duke mbajtur ngrirjen në funksion. Ushqimin e ngrirë do ta ruajmë ndërsa kurseni në faturat e energjisë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Me ngrirje poshtë

Lloj i përshtatshëm

Montues

Lartësia

177.5 cm

Thellësia

54 cm

Thellësia

54.5 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

275 L

Vëllimi total neto

254 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

185 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

69 L

Vëllimi neto i hapsirës Zero Shkallë Celcius

19 L
Teknologjitë

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Rafti për verë/shishe

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Tabaku e akullit

Numri i sirtareve të ngrirjes

3

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

3.5 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Teknologji e instalimit të lehtë

Nyjë rrëshqitëse

Materiali i brendshëm i murit të pasëm

Çelik i pandryshkur

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Pjesa e poshtme e frizit

Pozicioni i ekranit

Pjesa e sipërme e brendshme

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Montues

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

320 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.88 kWh/day

Niveli i zhurmës

40 dBA

Klasa e klimës

SN-ST

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

177.5 cm

Thellësia

54 cm

Thellësia

54.5 cm

Pesha

61 kg

Lartësia e paketuar

187 cm

Gjerësia e paketuar

57.5 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

65.8 kg
Siguria

Alarmi dera e hapur