Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RSNE445E22: Frigorifer (Depo, 375 L)

RSNE445E22
RSNE445E22
RSNE445E22
RSNE445E22
shadow

Drag image left & right to rotate.

RSNE445E22: Frigorifer (Depo, 375 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët Ushqim i freskët
Storage Space
Ushqim i freskët Kapaciteti
0

Karakteristikat

Filtër Active Odour

Aromat dhe bakteret e padëshiruara zvogëlohen

Nuk ka asgjë më të keqe sesa të hapësh derën e frigoriferit kur diçka mban erë të pakëndshme brenda. Falë filtrit të karbonit, Active Odor Filter largon aromat dhe bakteret nga ajri i ftohtë që qarkullon në frigoriferin tuaj, duke e mbajtur të gjithë ushqimin tuaj të këndshëm dhe të freskët. Pra, pa marrë parasysh se çfarë mbani në frigoriferin tuaj, nuk do të duhet të friksoheni nga aromat e pakëndshme pas hapjes.

CoolRoom®

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Mishi, peshku dhe qumështi kanë nevojë për temperatura më të ulëta për të qëndruar të freskët. Ndarja CoolRoom® i mban këto produkte në temperaturë pak më të lartë se temperaturat e ngrirjes dhe ruan lagështinë optimale. Në këtë mënyrë, ushqimi mbetet i freskët dhe plot aromë, dyfish më shumë.

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

Opsioni Pushime

Kursim shtesë i energjisë

Vendosni frigoriferin tuaj në frymën e festës kur niseni për pushime. Opsioni i pushimeve kursen energji duke mbyllur pjesën e ftohësit, por duke mbajtur ngrirjen në funksion. Ushqimin e ngrirë do ta ruajmë ndërsa kurseni në faturat e energjisë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Depo

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

375 L

Lartësia

185 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

65.5 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

445 L

Vëllimi total neto

375 L

Vëllimi neto i ruajtjes së ushqimit të freskët

375 L
Teknologjitë

Opsioni Pushimi

Kursim shtesë i energjisë
Karakteristikat e frigoriferit

Lloji i raftit të frigoriferit

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Filtri kundër përzierjes së aromave

Aromat dhe bakteret e padëshiruara zvogëlohen

CoolRoom

Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë

Opsioni ftohje e shpejtë

Numri I rafteve për pemë dhe perime

1

Rafti për verë/shishe

Kapaciteti i tabakut të vezëve

6
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Doreza hapje e lehtë

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

168 kWh/year

Konsumimi vjetor i energjisë 32 °C

258 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.46 kWh/day

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 32 °C

0.71 kWh/day

Niveli i zhurmës

39 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

185 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

65.5 cm

Pesha

68 kg

Lartësia e paketuar

193 cm

Gjerësia e paketuar

66.5 cm

Thellësia e paketuar

73 cm

Pesha e paketuar

74 kg
Siguria

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët