Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HS210520: Friz (Anësore, 104 L)

HS210520
HS210520
shadow

Drag image left & right to rotate.

HS210520: Friz (Anësore, 104 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 53.7 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i ngricave në frigoriferët statik bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet në mënyrë dramatike. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, ndërsa do të duhet ta shkrini më rrallë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Me hapje lart

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

104 L

Lartësia

86 cm

Thellësia

53.7 cm

Thellësia

58.5 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Pozicioni i frizit

Anësore

Lloji i ekranit

No

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

107 L

Vëllimi total neto

104 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

104 L
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

8 kg
Dizajni

Pozicioni i frizit

Anësore

Lloji i ekranit

No

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

173 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.47 kWh/day

Niveli i zhurmës

41 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

86 cm

Thellësia

53.7 cm

Thellësia

58.5 cm

Pesha

24.5 kg

Lartësia e paketuar

88.8 cm

Gjerësia e paketuar

56.5 cm

Thellësia e paketuar

61.5 cm

Pesha e paketuar

26 kg
Siguria

FreezerGuard