Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HS221520F: Friz (Anësore, 205 L)

HS221520F
HS221520F
shadow

Drag image left & right to rotate.

HS221520F: Friz (Anësore, 205 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 75.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Shikim i qartë i brendisë

Mund të jetë e ndërlikuar të shikoni gjithçka që keni në frigoriferin tuaj, veçanërisht në qoshet dhe në pjesën e pasme të rafteve. Nriçimi Led® përmban zinxhirë LED në pjesën e sipërme të frigoriferit dhe për çdo raft në murin anësor, kështu që mund të shikoni qartë në të gjithë ftohësin. Është më efikase për energjinë se sa ndriçimi standard.

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i ngricave në frigoriferët statik bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet në mënyrë dramatike. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, ndërsa do të duhet ta shkrini më rrallë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Me hapje lart

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

205 L

Lartësia

91.2 cm

Thellësia

75.5 cm

Thellësia

67.5 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Pozicioni i frizit

Anësore

Ngjyra

Lëkurë e bardhë me model
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

215 L

Vëllimi total neto

205 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

205 L
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

12 kg
Dizajni

LED Illumination

Shikim i qartë i brendisë

Pozicioni i frizit

Anësore

Pozicioni i ekranit

3 Light & Pot

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Skuqje

Ngjyra

Lëkurë e bardhë me model
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

224 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.62 kWh/day

Niveli i zhurmës

42 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

91.2 cm

Thellësia

75.5 cm

Thellësia

67.5 cm

Pesha

35 kg

Lartësia e paketuar

94.5 cm

Gjerësia e paketuar

81.4 cm

Thellësia e paketuar

74.2 cm

Pesha e paketuar

37.5 kg
Siguria

FreezerGuard