Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RFSA240M21W: Friz (Vertikal, 215 L)

RFSA240M21W
RFSA240M21W
RFSA240M21W
shadow

Drag image left & right to rotate.

RFSA240M21W: Friz (Vertikal, 215 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes Statike
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

MinFrost®

Ngrirje minimale

Grumbullimi i ngricave në frigoriferët statik bën ushqimin të ngjitet dhe pajisja konsumon më shumë energji. Falë sistemit special të avullimit të MinFrost®, akumulimi i akullit në ngrirje zvogëlohet në mënyrë dramatike. Kjo do të thotë që ushqimi i ngrirë do të ruhet më mirë dhe me më pak energji, ndërsa do të duhet ta shkrini më rrallë.

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Vertikal

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

215 L

Lartësia

150.8 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

59.2 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

Statike

Pozicioni i frizit

Vertikal

Ngjyra

E bardhë
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

240 L

Vëllimi total neto

215 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

215 L
Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Tabaku e akullit

Numri i sirtareve të ngrirjes

6

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

1 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

14 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Pozicioni i frizit

Vertikal

Pozicioni i ekranit

3 Light & Pot

Lloji i kontrollit

Mekanike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

257 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.7 kWh/day

Niveli i zhurmës

42 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

150.8 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

59.2 cm

Pesha

51.5 kg

Lartësia e paketuar

154.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.2 cm

Thellësia e paketuar

68 cm

Pesha e paketuar

54 kg
Siguria

FreezerGuard