Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

RFNE312E23X: Friz (Vertikal, 277 L)

RFNE312E23X
RFNE312E23X
RFNE312E23X
shadow

Drag image left & right to rotate.

RFNE312E23X: Friz (Vertikal, 277 L)

Klasa e energjisë A+
Thellësia 59.5 cm
Lloji i sistemit të ftohjes NoFrost
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë Ushqim i ngrirë
Storage Space
Ushqim i ngrirë Kapaciteti
0

Karakteristikat

Dera e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Disa planifikime në kuzhinë kërkojnë që dyert e frigoriferëve të hapen në njërin drejtim dhe jo në tjetrin. Dera e kthyeshme lejon që mbajtëset e dyerve të vendosen në të majtë dhe në të djathtë të njësisë, kështu që vendosni se në cilën mënyrë hapen dyert e frigoriferit. Plus, mund të dyfishoni kapacitetin tuaj të ftohjes duke vendosur dy frigoriferë krah për krah dhe duke kthyer dyert e njërit.

Qelq i sigurisë

Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

Lehtësoni shqetësimet tuaja për ta vendosur atë tenxhere të madhe dhe të rëndë në frigorifer. Raftet e qelqit përbëhen nga qelqi i zbutur dhe mund të mbajnë ngarkesa deri në 25 kg. Ato i rezistojnë çarjeve dhe gërvishtjeve shumë më mirë sesa qelqi i thjeshtë, kështu që ju mund të vendosni gjëra të rënda pa u brengosur.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

Vertikal

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

277 L

Lartësia

185 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

65.5 cm

Klasa e energjisë

A+

Lloji i sistemit të ftohjes

NoFrost

Pozicioni i frizit

Vertikal

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

Perla Çeliku
Vëllimi bruto & neto

Vëllimi total bruto

312 L

Vëllimi total neto

277 L

Vëllimi neto i magazinimit të ushqimit të ngrirë

277 L
Teknologjitë

Funksioni Eko

Karakteristikat e frizit

Ngrirje e shpejtë

Lloji i akull-bërësit

Tabaku e akullit

Numri i sirtareve të ngrirjes

6

Numri i rafteve me pjese mbyllëse

2

Kapaciteti ditor i akull-bërjes (kg/ditë)

2 kg

Kapaciteti i ngrirjes ditore (kg/ditë)

16 kg
Dizajni

Derë e kthyeshme

Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

Pozicioni i frizit

Vertikal

Pozicioni i ekranit

Në derë

Lloji i ekranit

LED

Lloji i kontrollit

Elektronike

Lloj i përshtatshëm

Vetëqëndrim

Lloji i dorezës së derës

Doreza hapje e lehtë

Ngjyra

Perla Çeliku
Performanca & Konsumimi

Klasa e energjisë

A+

Konsumi vjetor i energjisë në temperaturë 25 °C

326 kWh/year

Konsumimi vjetor i energjisë 32 °C

505 kWh/year

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 25 °C

0.89 kWh/day

Konsumi i energjisë ditore në temperaturë 32 °C

1.38 kWh/day

Niveli i zhurmës

42 dBA

Klasa e klimës

SN-T

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

185 cm

Thellësia

59.5 cm

Thellësia

65.5 cm

Pesha

71 kg

Lartësia e paketuar

193 cm

Gjerësia e paketuar

66.5 cm

Thellësia e paketuar

73 cm

Pesha e paketuar

77 kg
Siguria

FreezerGuard

Alarmi dera e hapur

Mbrojtje nga fëmijët