Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BIR32400XMS: Furrë montuese (60 cm, 82 L)

BIR32400XMS
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIR32400XMS: Furrë montuese (60 cm, 82 L)

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore A
Lartësia 59.5 cm
Lloji i ekranit Ekrani LED i animuar
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës
Cavity Volume
Madhësia e furrës Vëllimi i hapësirës kryesore
0
Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira
Cooking Functions
Hapësira Funksionet e gatimit
0

Karakteristikat

CookMaster®

Kapacitet më i madh në dimensione standarde

Mungesa e hapësirës së mjaftueshme në furrë mund ta bëjë gatimin me të vërtetë një sherr, veçanërisht nëse keni një familje të madhe ose keni shumë argëtim me shoqëri. Furrat CookMaster® ofrojnë një kapacitet prej 82 L dhe ju lejojnë të gatuani deri në 5 rafte në të njëjtën kohë, të gjitha brenda dimensioneve të një furre me madhësi standarde.

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

12

Lloji i ekranit

Ekrani LED i animuar

Vëllimi i hapësirës kryesore

82 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A

CleanZone

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Multi-funksionale

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Funksionet e hapësirës kryesore

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

12

Shkrirje

Ventilator ndihmës

Gatim tradicional

Pica-gatim

Gatim multi-dimensional

Skarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Skarë me ventilator

Eko ngrohje me ventilator

Ruajtje e ngrohtësisë

Gjysmë skarë

Ngrohje e poshtme

Aksesorët standard

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me dy nivele

Numri i sirtarëve të thellë

1

Numri i tabakave të ëmbëlsirave

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Pastrimi

CleanZone

Muri katalitik i pasmë

Teknologjitë

Surf

Lloji I skarës

Skarë elektrike

Ventilatori ftohës

Dizajni

CookMaster

Kapacitet më i madh në dimensione standarde

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

SoftClose Door

Lloji i ekranit

Ekrani LED i animuar

Udhëzim për gatim brenda shtëpisë

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i hapësirave

1

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me dy nivele

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 6 nivele

Ngjyra e hapsirës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i hapësirës kryesore

82 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së hapësirës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

3100 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

39.4 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

42 kg

Dimensionet e dollapit (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e dollapit (W×D×H) (mm)

560×550×600