Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BUE22001X: Furrë montuese (-, 66 L)

BUE22001X
BUE22001X
BUE22001X
shadow

Drag image left & right to rotate.

BUE22001X: Furrë montuese (-, 66 L)

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore A
Lartësia 59.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës Madhësia e furrës
Cavity Volume
Madhësia e furrës Vëllimi i hapësirës kryesore
0
Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira Hapësira
Cooking Functions
Hapësira Funksionet e gatimit
0

Karakteristikat

Dritë e brendshme

Pamje e qartë e ushqimit ndërsa gatuhet

Diferenca mes 30 sekondave dhe një minute mund të jetë e madhe kur bëni ushqim në mikrovalë. Drita e brendshme do të thotë që ju mund të shihni se si gatuhet ushqimi juaj dhe të mos mendoni nëse pjata juaj do të ziejë.

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë hapësirën e furrës tuaj, kështu që ju mund të vështroni ushqimet tuaja edhe me derën e mbyllur.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxheret mund të jenë të vështira të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa deri në 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës dhe ndihuni të sigurt.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

5

Vëllimi i hapësirës kryesore

66 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A

Pastrim me avull

SteamShine

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Ventilator ndihmës

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Funksionet e hapësirës kryesore

Lloji i furrës me hapësirë kryesore

Ventilator ndihmës

Numri i funksioneve

5

Shkrirje

Ventilator ndihmës

Gatim tradicional

Skarë me ventilator

Aksesorët standard

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i tabakave të ëmbëlsirave

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Pastrimi

Pastrim me avull

SteamShine
Teknologjitë

Lloji I skarës

Skarë elektrike

Ventilatori ftohës

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i hapësirave

1

Numri i niveleve të rafteve

5 Nivele

Ngjyra e hapsirës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Vëllimi i hapësirës kryesore

66 L

Klasa e efiçencës energjetike të hapësirës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së hapësirës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

9400 W

Tensioni

220 - 240 1N~ / 380 - 415 3N~ V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

32.5 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

35.2 kg

Dimensionet e dollapit (W×D×H) (mm)

560×550×600