Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CHG7504W: Grirës ushqimi (500 W, 1000 ml)

CHG7504W
CHG7504W
CHG7504W
shadow

Drag image left & right to rotate.

CHG7504W: Grirës ushqimi (500 W, 1000 ml)

L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0
Bowl Capacity
Kapaciteti i enës
0

Karakteristikat

Thika të veshura me zirkon

Thika më të mprehta dhe më të qëndrueshme

Thikat e veshura me zirkon zgjasin më shumë dhe qëndrojnë më të mprehta se ato mesatare, kështu që ato nuk gërvishten edhe nga përbërësit më të fortë!

Thika me dy nivele

Rezultate më të barabarta të grirjes

Thikat me nivel të dyfishtë presin ushqimin më shpejt dhe më në mënyrë të barabartë se sa tehu i zakonshëm. Dy tehe punojnë së bashku për të ndihmuar përbërësit të rrethojnë tërë enën ndërsa grihen, në mënyrë që gjithçka të grihet shpejt dhe në mënyrë të barabartë.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Rregullimi i shpejtësisë

1

Sistem i mprehjes

Rezultate më të barabarta të grirjes

Veshje e tehut

Kapaciteti i tasit

1000 mL

Veshje e tehut

Thika më të mprehta dhe më të qëndrueshme

Kontrolli me një prekje

Ngjyra

E bardhë
Karakteristikat & funksionet

Sistem i mprehjes

Rezultate më të barabarta të grirjes

Kapaciteti i tasit

1000 mL
Dizajnet & materialet

Kapaciteti i tasit

1000 mL

Veshje e tehut

Materiali i tehut

Çelik i pandryshkur

Sistem i mprehjes

Rezultate më të barabarta të grirjes

Ngjyra

E bardhë
Performanca & Konsumimi

Energjia

500 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 - 60 Hz

Priza

Dimensionet & Pesha

Lartësia

21.6 cm

Thellësia

16.4 cm

Thellësia

16.4 cm

Pesha

2.09 kg

Lartësia e paketuar

20 cm

Gjerësia e paketuar

21 cm

Thellësia e paketuar

30.8 cm

Pesha e paketuar

2.27 kg

Mbështetje