Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

WKM7306I: Ngrohëse uji (1.7 L, 2400 W)

WKM7306I
WKM7306I
WKM7306I
WKM7306I
shadow

Drag image left & right to rotate.

WKM7306I: Ngrohëse uji (1.7 L, 2400 W)

Materiali i ngrohësit të ujit Çelik i pandryshkur
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Power
Energjia
0
Kettle Capacity
Kapaciteti i ngrohësit të ujit
0

Karakteristikat

Baza rrotulluese 360°

marrja e ngrohësit të ujit ergonomik 360 °

Baza rrotulluese 360 ° ju lejon të merrni ngrohësin e ujit dhe ta vendosni atë pa shtrembëruar fare dorën - pikërisht në çfarëdo mënyre më të rehatshme për ju!

Mbrojtje nga zierja e thatë

Mbyllje automatike nëse thahet i gjithë uji

Mbrojtja nga tharja gjatë zierjes është një funksion paraprak që ndal ngrohësin e ujit automatikisht kur pajisja mbetet pa ujë. Parandalon aksidentet dhe dëmtimet që mund t’i ndodhin ngrohësit të ujit.

Mbyllje automatike

Fikje automatike sapo vlon uji

Nuk keni nevojë më të kujdeseni që ngrohësi I ujit i juaj të vlojë, falë funksionit Auto Shut-off që ndalon pajisjen sapo uji të vlojë.

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë aparatin tuaj të çajit, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Materiali i ngrohësit të ujit

Çelik i pandryshkur

Kapaciteti i ibrikut

1.7 L

Funksioni për mbajtje ngrohtë

Mbrojtje nga zierja e thatë

Mbyllje automatike nëse thahet i gjithë uji

Paralajmërim LED

Rezistencë e fshehur

Baza rrotulluese 360°

marrja e ngrohësit të ujit ergonomik 360 °

Baza rrotulluese 360° dhe përdorimi pa kabëll

marrja e ngrohësit të ujit ergonomik 360 °

Përdorimi pa kabëll

Indikatori i i nivelit të ujit

Kapak i hapur gjerësisht

Kapak i hapur gjerësisht

Mbyllje automatike

Fikje automatike sapo vlon uji

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Filtri i shkallës së gëlqeres

Ruajtja e kabllit

Karakteristikat & funksionet

Paralajmërim LED

Funksioni për mbajtje ngrohtë

Mbrojtje nga zierja e thatë

Mbyllje automatike nëse thahet i gjithë uji

Baza rrotulluese 360°

marrja e ngrohësit të ujit ergonomik 360 °

Baza rrotulluese 360° dhe përdorimi pa kabëll

marrja e ngrohësit të ujit ergonomik 360 °

Indikatori i i nivelit të ujit

Kapak i hapur gjerësisht

Mbyllje automatike

Fikje automatike sapo vlon uji
Kapaciteti

Kapaciteti i ibrikut

1.7 L
Dizajnet & materialet

Materiali i ngrohësit të ujit

Çelik i pandryshkur

Rezistencë e fshehur

Indikatori i i nivelit të ujit

Kapak i hapur gjerësisht

Kapak i hapur gjerësisht

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Ruajtja e kabllit

Performanca & Konsumimi

Energjia

2400 W
Dimensionet & Pesha

Lartësia

21.5 cm

Thellësia

16.5 cm

Thellësia

21.5 cm

Pesha

0.96 kg

Lartësia e paketuar

25.5 cm

Gjerësia e paketuar

18 cm

Thellësia e paketuar

22.5 cm

Pesha e paketuar

1.47 kg