Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

WTV 8511 X0: Rrobalarëse jomontuese (8 kg, 1000 rpm)

WTV 8511 X0
WTV 8511 X0
WTV 8511 X0
WTV 8511 X0
shadow

Drag image left & right to rotate.

WTV 8511 X0: Rrobalarëse jomontuese (8 kg, 1000 rpm)

Klasa e energjisë A+++
Niveli i zhurmës së larjes 62 dBA
Niveli i zhurmës së rrotullimit 74 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Capacity
Kapaciteti
0
Spin Speed
Shpejtësia e rrotullimit
0

Karakteristikat

AquaWave®

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Larja dhe Tharja mund të dëmtojë rrobat tuaja. Prandaj, këtu është xhami i derës së lakuar të sistemit AquaWave® dhe lopatat e projektuara posaçërisht që lëvizin rrobat në një veprim të ngjashëm me valët brenda kazanit, duke trajtuar rrobat më butë dhe duke përmirësuar performancën e tharjes. Herën tjetër dikush i bën komplimente rrobave tuaja dhe ju përgjigjeni: Çfarë, kjo gjë është e vjetër? ju mund të jeni duke thënë të vërtetën.

Programi Daily Express

Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min

Nëse ju duket që po zgjat shumë që rrobalarësja të përfundojë, provoni Programin Daily Xpress. Daily Xpress ju lejon të lani një ngarkesë të plotë rrobash në vetëm 28 minuta, në 30 ° C. Lavanderia juaj do të përfundojë përpara se të mbaroni atë komedi gjysmë ore që keni dashur të kapni.

Specifikimet teknike

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i larjes

8 kg

Klasa e energjisë

A+++

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1000 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

62 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

74 dBA

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

59 cm

Larje e vonuar

3 nivele (3h / 6h / 9h)

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E bardhë

Lloji i konstruksionit

Vetëqëndrim
Programet

Numri i programeve

15

Programi 1

Programi Pambuk 20 °C

Programi 2

Programi Pambuk 40 °C

Programi 3

Programi Pambuk Eko 40 °C

Programi 4

Programi Pambuk Eko 60 °C

Programi 5

Programi Pambuk 60 °C me paralarje

Programi 6

Programi Pambuk 90 °C

Programi 7

Programi Shpëlarje

Programi 8

Programi Rrotullim & Pompim

Programi 9

Programi Pastrim i kazanit

Programi 10

Programi Veshje të poshtme 40 °C

Programi 11

Programi Sintetikë 20 °C

Programi 12

Programi Sintetikë 40 ˚C

Programi 13

Programi Rroba të leshta/ Larje me dorë 40 °C

Programi 14

Programi Këmisha 40 °C

Programi 15

Pastrim me kapacitet të plotë në 28 min
Teknologjitë

OptiSense

Dizajni

AquaWave

Kazan me veprim sikur valë për trajtim më të butë

Derë XL

Lloji i ekranit

LED

Ngjyra

E bardhë

Materiali i kazanit

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Kapaciteti i larjes

8 kg

Klasa e energjisë

A+++

Shpejtësia maksimale e rrotullimit

1000 rpm

Niveli i zhurmës së larjes

62 dBA

Niveli i zhurmës së rrotullimit

74 dBA

Konsumi vjetor i energjisë (kWh/vit)

195 kWh

Konsumi vjetor i ujit (L/vit)

10559 L

Tensioni

230 V

Frekuenca

50 Hz
Dimensionet & Pesha

Lartësia

84 cm

Thellësia

60 cm

Thellësia

59 cm

Pesha

69 kg

Lartësia e paketuar

88 cm

Gjerësia e paketuar

65 cm

Thellësia e paketuar

60 cm

Pesha e paketuar

70 kg
Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e tejmbushjes

Kontrolli i çekuilibruar i ngarkesës

Rregullimi automatik i ujit